Virkistävä mango-ananas-banaani-smoothie (kahdelle hengelle)

Virkistävä mango-ananas-banaani-smoothie (kahdelle hengelle)

Syyskuussa auringonvalon vähetessä on tärkeää nauttia riittävästi vitamiinipitoista ravintoa. Tämä smoothie tuo värillään, maullaan ja koostumuksellaan ripauksen aurinkoa päivääsi. Pieni kuitulisä tekee smoothiesta täyttävämmän. Smoothie syntyy nopeammin pakastemangolla ja valmiilla ananasmurskalla.

Ainekset:

150 g tuoretta tai pakastemangoa
noin 3 lohkoa tuoretta ananasta tai ½ purkkia ananasmurskaa + mehua
2–3 dl kylmää vettä
1 banaani
pinnalle: 1 ruokalusikallinen Bioteekin Elinvoima Kuitua

Valmistusohje

Leikkaa ja lohko tuoreet ainesosat tai lisää valmiit ainekset tehosekoittimeen. Sekoita seos mahdollisimman tasaiseksi. Saat halutessasi smoothiesta paksumpaa käyttämällä maustamatonta jogurttia veden sijasta. Ripottele valmiin annoksen pinnalle ruokalusikallinen Bioteekin Elinvoima Kuitu –valmistetta. Nauti smoothie kylmänä.

Comments are closed.