Puhdistava marja-minttu-smoothie

Puhdistava marja-minttu-smoothie

Tämä raikas ja vaniljainen smoothie raikastaa ja puhdistaa sinua hellävaraisesti kehon kuona-aineista. Puhdistuskuurijauheen sisältämät luontaiset puhdistavat kuidut ja yrtit, kuten nokkonen, voikukka ja kultapiisku, toimivat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tämä smoothie on myös täysin vegaaninen!

Ainekset:

300 g tuoreita tai pakastettuja mansikoita ja vadelmia
kourallinen tuoreita mintun lehtiä
1 pakastettu kypsä banaani
1 dl omenatäysmehua
2 dl Yosa Vanilja-kauravälipalavalmistetta
1 tl Bioteekin Elinvoima Puhdistuskuuria

Valmistusohje:

Paloittele kypsä banaani lohkoiksi ja pakasta jo edellisenä päivänä tai noin 2-3 tuntia ennen smoothien valmistusta. Pakastettu banaani maistuu smoothiessa raikkaammalta.

Pehmennä jäisiä marjoja ja banaanin lohkoja hetki huoneenlämmössä. Pese ja erottele mintun lehdet varsista. Lisää tehosekoittimen pohjalle täysmehu, marjat, banaani, mintun lehdet ja sen jälkeen Yosa-kauravalmistetta ja puhdistuskuurijauhetta. Jos olet aloittamassa puhdistuskuurin, 1 tl seoksessa riittää. Sekoita, kunnes seos on mahdollisimman tasaista. Koristele valmis smoothie tuoreilla marjoilla ja mintun lehdillä ja nauti kylmänä!

Comments are closed.